ALICE THAI STREET FOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alice Thai Street Food. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 10:12 Jammer, dit keer was het echt niet te eten. Waterige soep met veel vulling maar dit waren vooral kruiden die je niet moet eten maar uithalen. De saté was gefrituurd. Kip slijmerig van buiten en rauw van binnen. Gewoon weggegooid.
24 mei 2024 om 23:58 Een teleurstelling. Twee keer eerder prima kwaliteit eten, verse groenten en verse tahu. Nu helaas een deceptie. Jammer, dit is de laatste keer hier eten besteld.
13 apr 2024 om 21:15 De green curry was meer olie dan curry en de noodles met brocoli was smaakloos en erg droog. Erg jammer, want de afgelopen paar keer was het heerlijk.
24 mrt 2024 om 0:33 We used to order often and was always delicious, but now the curry is watery, the ingredients are sub par and the flavour is bad. Is the previous chef on vacation?
13 mrt 2024 om 21:34 Food was very good as usual
13 mrt 2024 om 17:36 Lekkeren op tijd
21 feb 2024 om 12:55 Smaak is top, denk wel dat je beter eet bij hen in het restaurant dan bestellen. Pad thai en pad see euw
18 feb 2024 om 18:56 Eten was goed verpakt en warm. Goede hoeveelheid soup met veel vulling, wel beetje meer waterig dan verwacht. Saté was raar, kip gefrituurd en niet gegrild.
13 feb 2024 om 2:54 Had Pad Thai with chicken. Delicious!
4 feb 2024 om 20:35 Ipv ossenhaas hadden ze maar gehakt erdoor gedaan! Lekker Thais
2 jan 2024 om 13:00 We bestelde eten voor 18:00 en het werd precies op tijd geleverd, complimenten! Het was niet het lekkerste thaise eten wat ik ooit heb gehad, maar smaakte prima!
24 dec 2023 om 11:58 Beste Thai in Rdam nog steeds! Op het dessert met mango en rijst na. De mango was draderig en niet de romige zachte mango die erin thuis hoor en de rijst was hard. Verder zijn alle gerechten altijd goed en authentiek!